Céges támogatás

 

Vállalatod társadalmi szerepvállalásával hozzájárulhatsz az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány munkájához, hogy még többet segíthessünk a rászoruló családoknak. Számos módon nyílik lehetőség a cégek általi támogatásra is: Akár egyszerű pénzbeli adománnyal, de tárgyi eszközök adományozásával is segítheted tevékenységünket.


Egyszeri vállalati adományozás:
Sok cég dönt úgy, hogy egyszeri támogatást nyújt alapítványunknak. Segítünk kiválasztani a támogatandó ügyet, illetve visszacsatolást adunk a támogatási összeg felhasználásáról.


Rendszeres vállalati adományozás:
Csatlakozz az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány Vállalati Támogató Programjához, és segítsd munkánkat a leghátrányosabb sorsú családok életkörülményeinek javításáért. A havi rendszeres támogatások által az alapítvány munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik.


Adományozással egybekötött termék promóció:
Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlók két azonos termék közül a jótékony céllal egybekötött terméket részesítik előnyben. Ilyen jellegű együttműködés során partnerünkkel kiválasztjuk a támogatni kívánt programot, majd előre meghatározzuk a terméket vagy termékcsoportot és a támogatási összeget.


Tárgyi adomány:
Amennyiben céged olyan termék előállításával foglalkozik, amely bármilyen módon hozzájárulhat egy rászoruló család mindennapjainak jobbá tételéhez, vagy valahogyan segítheti alapítványunk munkáját szívesen fogadunk tárgyi adományt is.

Közhasznú szervezet lévén az adomány teljes értékéről minden esetben adóigazolást állítunk ki a  támogató részére.

Bankszámlaszámunk: K&H Bank 10403947-50526678-75881004

Hívj minket: +36 30/215-5096

Írj emailt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pályázati kiírásaink

az alábbi oldalakon is elérhetőek:

pafi logo

forrasfigyelo logo