Olasz Mikulás a mesztegnyői Bárkában

Az Őszinte Mosoly Alapítvány és az Olasz támogató szervezete Mikulás napi rendezvényt szervezett a Mesztegnyői Bárka Alapítvány székhelyén. Az alapítvány rendezvényeit rendszeresen látogató 35 gyerek kapott meghívást a programra.

A teljes cikk fotógalériával elérhető a Marcali Portálon: ide kattintva!

Kalandorock Őszinte Mosollyal

A tehetséggondozás és az élőzenei produkciók népszerűsítése talált egymásra Marcaliban. Az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány és a marcali Kulturális Központ közös koprodukciójában indult útjára az amatőr – lemezzel nem rendelkező – zenekarok találkozója. A két szervező külön-külön is elkötelezett híve a fiatal tehetségek és a hazai zenei élet támogatásának.

A Marcaliban megrendezett somogyi pop-rock zenekarok találkozója csak nevében volt somogyi – az ország különböző településeiről érkeztek együttesek az egész napos bemutatkozó koncertsorozatra. A neves zsűri: Tarca László a Pokolgép dobosa, Macsekné Sipos Anita dalszerző, énekes, valamint Korolovics Lajos zenetanár, jazz tanszakvezető, szaxofonművész szigorú, ám kíméletes véleményükkel minősítették a produkciókat.

A találkozó legjobb zenekara a bajai Heavenhike lett, és tőlük került ki a legjobb énekes is: Vincze Péter. A legjobb zenésznek járó díjat a marcali Vándor és a Kalandorockból Takács László dobos vehette át. a rendezvény fővédnökségét Pély Barna zenész vállalta el, aki koncertet is adott.”

 

Forrás: Somogyi Hírlap 2018.07.03-i száma

Kirándulás a Fővárosi Nagycirkuszba - 2017 május

A somogyfajszi óvodások egy napos kirándulás keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előadását látogatták meg.A programban,melyet segítségünkkel valósítottak meg, 23 gyermek vett részt.

Pályázati kiírásaink

az alábbi oldalakon is elérhetőek:

pafi logo

forrasfigyelo logo