II. Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál (2013.08.31.)

Második alkalommal került megrendezésre Niklán a Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr zenekarok versenye. A tavalyi rendezvényt mindenben felül múlta az idei. Legalább háromszor annyain voltak kíváncsiak az idei rendezvényre, mint a tavalyira, emellett idén nem csak Somogy megyéből, hanem az ország más tájairól is érkeztek versenyzők.

13 zenekar mérettette meg magát az amatőr zenekarok versenyén. Jobbnál jobb produkciók váltották egymást a niklai művelődési ház mögött felállított szinpadon. A szakmai zsűrit is néha meglepte egy-egy szakmailag profinak mondható produkció.

Jazz kategóriában a budapesti Nagyszínpad, Pop kategóriában a kaposvári Bean Cereal, Rock kategóriában pedig a balatonboglári Field Street bizonyult a legjobbnak. ők vihették haza a szponzorok által felajánlott értékes nyereményeket.
A Bean Cereal formáció dupla nyereményt zsebelhetett be, az övék lett egy nagyértékü különdíj is, amely egy komplex zenei menedzsment szolgáltatást foglal magába.

A rendezvényt szervező őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány, az esemény fővédnökének idén Éliás Gyulát kérte fel.

A fesztivált Éliás Gyula fergeteges koncertje zárta a True Smile Jam Band-el, amelyen közreműködött még Csányi István szaxofonművész is.

 

VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓ AZ ESEMÉNYRŐL:

 

Forrás: marcalionline.hu

Pályázati kiírásaink

az alábbi oldalakon is elérhetőek:

pafi logo

forrasfigyelo logo